početna strana > 图片新闻
Ambasador Fan Kun posjetio vršioca dužnosti predsjednika DPS-a Danijela Živkovića
2023-07-03 15:15

    Izvanredni i opunomoćeni ambasador NR Kine u Crnoj Gori Nj.E. Fan Kun uputio je 3. jula 2023. godine posjetu vršiocu dužnosti predsjednika Demokratske partije socijalista Danijelu Živkoviću.

    Ambasador Fan kazao je da Demokratska partija socijalista u kontinuitetu održava bliske veze i prijateljske razmjene sa Komunističkom partijom Kine. Dosadašnja plodna razmjena i saradnja između dvije strane dala je značajan doprinos razvoju prijateljskih odnosa između Kine i Crne Gore. Izražena je nada da će dvije partije nastaviti da održavaju blisku komunikaciju i kontakte, unapređuju bilateralnu saradnju u oblasti infrastrukture, energetike i u drugim oblastima, te tako daju podstrek stabilnom i dugoročnom razvoju bilateralnih odnosa.

    Vršilac dužnosti predsjednika DPS-a Danijel Živković pozitivno je ocijenio istorijska dostignuća Kine u ekonomskom i društvenom razvoju i izrazio spremnost Demokratske partije socijalista da nastavi da održava razmjenu i unapređuje saradnju sa Komunističkom partijom Kine.


Suggest to a friend   
Print